Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2020, 21:08
Čas čítania 1:34
Dominik Vetrák

Remake Mafie bude obohatený o nové príbehové misie. V čom sa hra bude podobať na Mafiu 3?

TECH
Uložiť Uložené

Tvorcovia hry sa rozpovedali o zmenách oproti originálu.

Remake Mafie vychádza už o dva mesiace, no jej tvorcovia nám stále neukázali žiadne zábery z hrania. Nebudeme špekulovať, prečo tomu tak je, no určite to o hre nevypovedá nič dobré. Aj naďalej však budeme veriť, že nás vo finále nesklamú. 

Odporúčané
The Last of Us 2 ťa emocionálne rozdrví (RECENZIA) The Last of Us 2 ťa emocionálne rozdrví (RECENZIA) 12. júna 2020, 9:01

Už dlho vieme, že pôjde o remake verný pôvodnej hre. Príbeh sa veľmi nezmení a jeho kľúčové udalosti a body ostanú rovnaké. Tvorcovia z Hangar 13 (Mafia 3) si však sú vedomí toho, že ho z hľadiska modernej štruktúry rozprávania príbehov treba rozšíriť, čo vôbec nie je zlé. Dočkáme sa teda bonusových misií a aj tie pôvodné budú o čosi bohatšie.

Podobne na tom budú postavy. Dozvieme sa viac o spore Morella so Salierim a Paulie so Samom budú mať dôležitejšie roly. Viac priestoru dostane aj Sára, Tommyho láska, kvôli sa im dvom snaží medzi zabezpečiť šťastný život.

Domov
Zdieľať
Diskusia