Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2020, 16:34
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Dnes vychádza najlepšia hra roka, The Last of Us: Part II. Čo nájdeš v Collector’s Edition a prečo by si si ju mal kúpiť?

TECH
Uložiť Uložené

Túto hru by si nemal nechať ujsť žiaden gamer.

Po 7 rokoch od vydania The Last of Us vychádza exkluzívne na PS4 pokračovanie s podtitulom Part II. Vďaka českým titulkám si naplno vychutnáš tento nezabudnuteľný, emotívny, zdrvujúci a autentický príbeh. Hru sme si dôkladne rozobrali v recenzii, ktorej čítanie ti pravdepodobne zaberie viac času ako singleplayer kampane posledných hier od EA. 

Odporúčané
The Last of Us 2 ťa emocionálne rozdrví (RECENZIA) The Last of Us 2 ťa emocionálne rozdrví (RECENZIA) 12. júna 2020, 9:01

Hra si na Metacriticu drží vynikajúce hodnotenie 95/100, takže je jasné, že drvivá väčšina recenzentov bola omámená jej kvalitou. Hejteri a homofóbovia opäť prehrali, silný a trpezlivo vyrozprávaný príbeh vyhral.

Joel v štýle Salt Bae meme. Animácia tohto gifu sa dá vnímať aj ako reakcia na „Salty“, čiže znechutených a zdutých jedincov a hráčov, ktorí hru hejtujú aj napriek jej kvalitám.

Dnes vychádza najlepšia hra roka, The Last of Us: Part II. Čo nájdeš v Collector’s Edition a ako hra vyzerá v pohybe?
Zdroj: Naughty Dog

Distribútor na Slovensku a Česku už stihol oznámiť, že hra zaznamenáva od polnočného predaja rekordné čísla a stane sa tak najpredávanejšou exkluzivitou od PlayStation v oboch krajinách. Niet sa čomu čudovať, niečo takéto sme v hernom svete ešte nezažili. 

Kto pozná úroveň štúdia Naughty Dog stojaceho za hrou, vie, že svojimi výtvormi vždy hráčov posadia na zadok. Aj preto som si objednával zberateľskú edíciu (Collector’s Edition) hneď, ako bola dostupná. Netrvalo dlho a hneď sa aj vypredala. Nižšie sa môžeš pozrieť, čo všetko v nej môžeš nájsť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia