Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2020, 22:21
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Starší pán, ktorého americkí policajti brutálne strčili na zem, od incidentu nemôže chodiť. Pri páde si poškodil mozog

NEWS GEORGE FLOYD
Uložiť Uložené

Starček utrpel niekoľko vážnejších poranení po tom, čo sa priplietol do cesty policajtom.

Na začiatku júna, kedy naplno prepukli protesty po smrti Georgea Floyda v Spojených štátoch amerických, sa jedného z nich zúčastnil aj 75-ročný obyvateľ mesta Buffalo Martin Gugino. Keď oficiálny protest skončil, Gugino sa priplietol do cesty kráčajúcim policajtom, ktorí namiesto rozumného zákroku staršieho pána brutálne strčili na zem, píše The Independent.

Odporúčané
Policajti v Buffale zhodili 75-ročného protestujúceho na chodník, z ucha sa mu pustila krv Policajti v Buffale zhodili 75-ročného protestujúceho na chodník, z ucha sa mu pustila krv 5. júna 2020, 11:53

Gugino dopadol tak nešťastne, že si silno udrel hlavu a z ucha mu začala tiecť krv. Aj keď sa jeden z policajtov k mužovi zohol, ostatní kolegovia ho odtiahli a čakali na príchod záchranárov.

Vďaka mužovmu právnikovi sa teraz dozvedáme, že starší pán skončil s fraktúrou lebky a od incidentu nemôže chodiť. Právnik vyhlásil, že nemôže komentovať nič iné okrem prasknutej lebky a stratenej schopnosti chodiť kvôli právnym záležitostiam situácie. Gugino bol schopný chvíľu komunikovať, kým sa však neunavil.

Domov
Zdieľať
Diskusia