Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2020, 9:48
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Originálne bývanie na južnom Slovensku. Ponúka maximálne súkromie aj átrium s bazénom

Originálne bývanie na južnom Slovensku. Ponúka maximálne súkromie aj átrium s bazénom
Zdroj: Matej Hakár
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Architektonická moderna v pravom slova zmysle.

Len málo vecí nás dokáže potešiť viac, ako keď sa k nám dostane kvalitná domáca tvorba. Naposledy nás zaujal moderne ladený projekt od Ing. arch. Zorana Samoľa z ateliéru ORA Architekti.

Po dlhšej dobe opustíme hranice hlavného mesta a namierime si to do intravilánu Galanty, kde na Hodskej ulici vzniklo orginálne bývanie vymykajúce sa všetkým zaužívaným predstavám o podobe rodinného domu. 

Odporúčané
Celočierna fasáda s posuvnými modulmi, vnútorný bazén, ale tiež úplné súkromie. Nazri s nami do tohto sídla vo Varšave  Celočierna fasáda s posuvnými modulmi, vnútorný bazén, ale tiež úplné súkromie. Nazri s nami do tohto sídla vo Varšave 10. mája 2020, 11:51

Nie je to len dobrou lokáciou či výrazným odstupom od susedov, ale tiež vzhľadom, ktorý zaujme už na prvý pohľad. Stavba s atypickým pôdorysom, uprostred ktorej je zakotvený bazén s rolovacou strechou, totiž krásne kombinuje tmavý tehlový plášť s bielou fasádou rozčlenenou do viacerých úrovní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia