Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2020, 15:20
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Extraction s Chrisom Hemsworthom sa dočká pokračovania. Druhý diel natočia rovnakí tvorcovia ako podarenú jednotku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Joe Russo napíše scenár, Sam Hargrave bude režírovať, no a my dúfame, že sa vráti aj Chris Hemsworth ako Tyler Rake.

Deadline informuje, že Netflix dal zelenú pre pokračovanie akčného hitu Extraction. Joe Russo má opäť napísať scenár a spoločne so svojím bratom Anthonym a ich produkčnou spoločnosťou AGBO budú aj produkovať. Usilovne pracujú, aby sa vrátil aj režisér Sam Hargrave, ktorý sa postaral o prvý diel, rovnako ako aj predstaviteľ hlavnej role Chris Hemsworth. 

Odporúčané
Recenzia: Extraction je skvelý akčný film. Chris Hemsworth ťa ako John Wick v 12-minútovej akčnej sekvencii posadí na zadok Recenzia: Extraction je skvelý akčný film. Chris Hemsworth ťa ako John Wick v 12-minútovej akčnej sekvencii posadí na zadok 27. apríla 2020, 14:53

Deadline však tvrdí, že Netflix ich zmluvy nepodpíše, kým nebude hotový scenár. Účasť oboch je však prakticky istá. Tvorcovia sa o možnosti prequelu alebo sequelu vyjadrovali hneď po premiére snímky, no stále nie je jasné, či pôjde o pokračovanie deja alebo sa pozrieme do minulosti. 

Akčnej snímke Extraction sme v našej recenzii udelili 7/10. Ide o podarenú akčnú záležitosť so slabším príbehom a postavami, všetko to však vynahrádza úžasná choreografia súbojov, kamera a nekončiaci nával akcie. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

EXTRACTION @thesamhargrave @therussobrothers @netflix @netflixfilm

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Hemsworth (@chrishemsworth),

Domov
Zdieľať
Diskusia