Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2020, 9:34
Čas čítania 0:24
Tina Hamarova

Na Slovensku sa koronavírusom nakazili len 4 ľudia. 50 sa vyliečilo

ZDRAVIE KORONAVÍRUS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Informácie zverejnilo Národné centrum zdravotníckych informácií.

Národné centrum zdravotníckych informácií zverejnilo nové prípady koronavírusu, ktoré pribudli za piatok. Koronavírus sa potvrdil u 4 ľudí, pričom laboratóriá spolu otestovali 3 698 vzoriek. Slovensko tak eviduje v rámci celosvetovej pandémie 1 407 ľudí s koronavírusom. 

V utorok sme zaznamenali opäť aj obete nákazy, zomrel jeden človek. Celkovo u nás zomrelo 24 ľudí s potvrdeným nálezom koronavírusu.

Odporúčané
Koronavírus už zabil viac Američanov ako vojna vo Vietname Koronavírus už zabil viac Američanov ako vojna vo Vietname 29. apríla 2020, 12:13

 
V nemocniciach aktuálne leží 142 pacientov, čo je o 34 ľudí menej ako včera. Nie všetci z nich majú potvrdený koronavírus. O päť pacientov sa starajú na jednotke intenzívnej starostlivosti, jeden je na pľúcnej ventilácii.

Z ochorenia sa za posledných 24 hodín vyliečilo 50 pacientov, čo je skvelý výsledok. Slovensko tak registruje už 608 vyliečených pacientov z Covidu-19.

Domov
Zdieľať
Diskusia