Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2020, 20:13
Čas čítania 0:34
Daniel Mikolášik

15-ročný tínedžer z Handlovej mal nožom zabiť susedu a potom vyskočiť z okna

NEWS SMRŤ VRAŽDA
Uložiť Uložené

Suseda začula hádku mladíka a jeho matky, a tak sa išla opýtať, čo sa deje. To sa jej však stalo osudným.

Slovenská polícia pred pár hodinami informovala, že odbor kriminálnej polície KR PZ z Trenčína a policajti OR PZ z Prievidze dokumentujú brutálny čin v Handlovej. Ten však muži zákona zatiaľ nijako nešpecifikovali.

TV Markíza však vo svojej reportáži prišla s informáciou, že malo ísť o brutálnu vraždu, ktorú mal na svedomí len 15-ročný mladík. V byte v jednej z bytoviek sa totiž mal hádať so svojou matkou. Hádku začula aj suseda bývajúca v byte nad nimi. Prišla sa k nim preto opýtať, čo sa deje.

Tínedžer z Handlovej mal zobrať do rúk nôž a susedu medzi dverami bodnúť. Tá na následky brutálneho činu okamžite zomrela. Mladý páchateľ mal po tom, čo usmrtil susedu, vyskočiť z okna.

Utrpel ťažké zranenia a leteckí záchranári ho museli transportovať do nemocnice. Jeho aktuálny stav nie je známy. Policajti stále preverujú, čo presne sa v byte na treťom poschodí v Handlovej udialo.

Domov
Zdieľať
Diskusia