Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2020, 18:28
Čas čítania 2:04
Dominik Vetrák

Recenzia: Bad Education

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na HBO nájdeš skvelý film, ako si dvaja zamestnanci školy ulievali milióny dolárov bez toho, aby si to niekto všimol.

Píše sa rok 2002 a Frank Tassone (Hugh Jackman) povzbudzuje jednu zo svojich študentiek k tomu, aby do školských novín napísala čo najlepší možný článok. Nepriamo ju ale pritom navádza, aby sa dostala k podvodnému účtovníctvu školy.

Frank je správcom úspešnej štvrte škôl na Long Islande. Roslyn je 4. najlepšou školou v okolí a Frankovým cieľom je dostať sa na úplný vrchol, čo by sa mu zrejme aj podarilo, nebyť niekoľkých chýb. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Kedy uvidíme Avengers 5 a aké nové postavy, filmy a seriály nás čakajú? Svet Marvelu: Kedy uvidíme Avengers 5 a aké nové postavy, filmy a seriály nás čakajú? 30. apríla 2020, 14:24

Jeho asistentka Pam Gluckin (Allison Janney) si už dlhé roky ulieva školské peniaze od daňových poplatníkov. Jednoducho, nakupuje na účet školy a účtovníkovi nikdy nedáva bločky. Ten jej slepo dôveruje, keďže Pam pre školu pracuje už celé dekády a pomáha jej dostať sa na vrchol.

Jedného dňa však jej syn dostane idiotský nápad uskutočniť nesmierne drahý nákup materiálu a nechať ho odviesť spoločnosťou na miesto, ktoré sa majiteľovi nezdá. 

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia