Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2020, 19:04
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

V marci porazil Covid-19, teraz prekonal Cristiana Ronalda v náročnej výzve. Na olympioničku sa však nechytá nikto

NEWS CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Portugalčan musel skloniť hlavu pred svojim francúzskym spoluhráčom.

Cristiano Ronaldo pred niekoľkými dňami vytvoril výzvu Living Room Cup, ktorej cieľom je v priebehu 45 sekúnd urobiť čo najviac skracovačiek. Aby na začiatok nastavil latku, ľahol si na podlahu svojej obývačky a pustil sa do práce.

Odporúčané
Neuveriteľných 142 opakovaní za 45 sekúnd. Cristiano Ronaldo ťa vyzýva na spevňovanie brušného svalstva Neuveriteľných 142 opakovaní za 45 sekúnd. Cristiano Ronaldo ťa vyzýva na spevňovanie brušného svalstva 7. apríla 2020, 11:14

Za 45 sekúnd sa mu podarilo spraviť neuveriteľných 142 skracovačiek a aj keď to v prvých hodinách vyzeralo, že tento počet nikto tak skoro neprekoná, pravda bola niekde inde.

Netrvalo dlho, kým sa do výzvy zapojil Ronaldov spoluhráč Blaise Matuidi z Juventusu Turín. Účasť Francúza bola o to zaujímavejšia, že iba 18. marca vyšli najavo pozitívne testy tohto futbalistu na koronavírus. Matuidi vtedy vyhlásil, že sa cíti dobre, nemá výraznejšie symptómy a plánuje oddychovať, aby sa mohol čo najrýchlejšie vrátiť do individuálneho tréningu.

Domov
Zdieľať
Diskusia