Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2020, 14:30
Čas čítania 7:44
Jakub Paulík

Miliardár si vzal svoju dcéru za ženu. Vibrátor, ktorý používali, bol proti nemu použitý na súde

ZAUJÍMAVOSTI BRUCE MCMAHAN ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Dcére tvrdil, že v minulom živote museli byť určite manželmi.

Keď sa o údajnom inceste medzi miliardárom Bruceom McMahanom a jeho dcérou Lindou dozvedeli médiá, bohatý Američan spravil všetko preto, aby ich umlčal. Žaloval noviny The Village Voice, z Wikipédie nechal zmazať svoj profil a pustil sa do súdneho sporu so svojou milenkou – dcérou.

Keď bola Linda ešte mladá, mal sa o ňu starať ako príkladný otec, no jedného večera pri fľaši vína začal fantazírovať. Cítil medzi nimi obrovskú chémiu a nazdával sa, že v minulom živote boli určite partnermi.

Odporúčané
Otec ho mlátil a ľudia na ulici ho prenasledovali. Sloní muž zomrel ako 27-ročný pri pokuse o spánok v ľahu Otec ho mlátil a ľudia na ulici ho prenasledovali. Sloní muž zomrel ako 27-ročný pri pokuse o spánok v ľahu 5. apríla 2020, 12:21
V tomto článku si prečítaš:
  • Ako môže mať genetika podľa psychológa vplyv na sexuálnu príťažlivosť medzi rodinou
  • Ako vraj McMahan zviedol svoju dcéru
  • Akým spôsobom mal prebehnúť ich svadobný obrad
  • Za čo nakoniec svoju milenku a dcéru žaloval
  • Prečo bol vibrátor použitý na súde ako dôkaz proti McMahanovi
  • O tom, ako sa pre údajný incestný vzťah nechal vymazať z Wikipéde

Miliardár si vzal svoju dcéru za ženu. Vibrátor, ktorý používali, bol proti nemu použitý na súde
Zdroj: cdn.klimg.com/

Pri fľaši vína sa dcére rozpovedal o svojom sexuálnom živote

V roku 1987 sa vtedy 18-ročná Američanka Linda Hodge žijúca s adoptívnymi rodičmi rozhodla, že sa pokúsi nájsť svoju biologickú rodinu. Vďaka špecializovanej firme sa dopracovala k  matke Myre Westphall a otcovi Bruceovi McMahanovi, ktorý bol úspešným podnikateľom. Podľa jeho priateľov mal byť McMahan mužom, pre ktorého nebol žiaden sen dostatočne veľký. Istú dobu vraj túžil po založení vlastného štátu, píše The New York Post.

Podnikateľ v jeho pozícii si nemohol dovoliť, aby bol oklamaný neznámym dievčaťom a jej matkou, s ktorou kedysi dávno strávil noc. Rozhodol sa preto podstúpiť test DNA. Po zistení, že je naozaj jej otcom (test mal preukázať 99,7 % zhodu), mal byť miliardár McMahan výnimočne nadšený a pred svojimi kolegami tvrdil, že našiel svoju dávno stratenú dcéru.

Odporúčané
Krvavý bača z Banskej Bystrice vraždil a znásilňoval mladé ženy. Väzenskú celu si natieral fekáliami Krvavý bača z Banskej Bystrice vraždil a znásilňoval mladé ženy. Väzenskú celu si natieral fekáliami 1. marca 2020, 12:32

Tá si neskôr zmenila svoje priezvisko na Hodge McMahan. Linda po strednej škole začala študovať psychológiu, pričom sa jej bohatý otec postaral, aby si nemusela platiť drahé školné. Do jej 29 rokov mali medzi sebou udržiavať normálny vzťah otca a dcéry. Ten sa však začal meniť v roku 1998. Vtedy ešte slobodná Linda končila štúdium doktorandským titulom a Bruce bol postarším 59-ročným pánom, ktorému sa rúcalo už štvrté manželstvo. 

Jedného večera pozval svoju dcéru, ktorá v tej dobe bývala v jeho luxusnom sídle, do svojej izby. McMahanova štvrtá žena Cynthia mala byť v tom čase v kúpeľoch, a tak im zostalo ničím nerušené súkromie. Otvorili si fľašu vína a McMahan sa po istom čase rozpovedal o svojich sexuálnych skúsenostiach so ženami. Dcére Linde mal hovoriť o tom, že svojim partnerkám rád kupuje oblečenie z kožušiny a obľubuje sex na kožuchoch z noriek, uvádza Miami New Times

Výčitky, strach z pekla a výmena vibrátorov

Podľa výpovede Lindy si mali následne otec s dcérou pozrieť prvých 30 minút zo snímky Braveheart (Statočné srdce). Vzťah hrdinu Williama Wallacea (Mel Gibson) s jeho ženou mu mal vraj pripomínať ich dvoch, tvrdil dcére. McMahan sa jej mal v alkoholickom opojení zdôveriť, že podľa jeho názoru boli v minulom živote spolu ženatí. Následne ju požiadal o bozk. Približne 2 hodiny si mali spolu užívať intímne chvíle, no k sexu vtedy ešte neprišlo.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 83062 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • O tom, ako bola Linda milenkou svojho otca, zatiaľ čo sa zasnúbila s iným mužom
  • Ako reagovala manželka McMahana, keď sa dozvedela o jeho incestnom vzťahu s dcérou
  • Prečo sa Linda rozhodla so svojím milencom a otcom skoncovať
  • Ako mu súdny spor takmer zruinoval povesť, a prečo sa jeho aféra nedostala do všetkých svetových denníkov
  • Ako sa podarilo McMahanovi svoju kontroverznú minulosť takmer vymazať z internetu
Domov
Zdieľať
Diskusia