Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 15:16
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Pre zatvorené holičstvá musia ženy svojich partnerov strihať doma. Na sociálnych sieťach zdieľajú nepodarené výsledky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nepodarený fade, tri prúžky po bokoch s Jágrovým chvostíkom vzadu či nerovnomerný crop cut. Ako dopadli strihy niektorých mužov v karanténe?

Keďže kvôli stále šíriacej sa pandémii koronavírusu je väčšina služieb vrátane holičstiev, kaderníctiev či barbershopov v mnohých krajinách zatvorená, ľudia sa musia v karanténach spoliehať len na vlastné zručnosti, alebo zručnosti svojich polovičiek.

Odporúčané
Ktorý strih stojí 999 € a kde holia raperov za storku? Vyskúšali sme 5 najlepších barbershopov v Bratislave Ktorý strih stojí 999 € a kde holia raperov za storku? Vyskúšali sme 5 najlepších barbershopov v Bratislave 1. novembra 2019, 11:57

Na sociálnych sieťach sa v týchto dňoch korona krízy rozmohli fotografie nešťastne ostrihaných mužov, ktorí boli odkázaní len na výpomoc svojich partneriek. Niektoré ženy sa so svojim nepodareným výsledkom pochválili aj na sociálnych sieťach a príspevky sa stali hitom internetu.

Domov
Zdieľať
Diskusia