Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2020, 22:43
Čas čítania 0:44
Matej Krajčovič

Vyšlo demo na Final Fantasy VII Remake. Na PlayStatione si ho môžeš zahrať zadarmo

TECH
Uložiť Uložené

Stačí si ho stiahnuť z PS Store.

Hitom medzi počítačovými hrami budú aj tento rok vylepšené verzie starých legendárnych titulov. Už 10. apríla by mal vyjsť remake Final Fantasy VII

Od dnes si z neho môžeš zahrať krátke bezplatné demo, ktoré sa ráno objavilo v oficiálnom PS Store. Informoval o tom server The Verge

Vývojárske štúdio Square Enix (v tom čase ešte len Square) vydalo Final Fantasy VII prvýkrát v roku 1997. Legendárne a mnohými cenami aj kritikmi ospevované RPG vyšlo len pre pôvodný Playstation. Výhradnou exkluzivitou pre hráčov na najnovšej konzole od Sony bude aj tento remake z roku 2020. 

Obnovené Final Fantasy VII samozrejme prinesie novú grafiku, no dej hry by mal byť výrazne prepracovaný. Hráči sa v hre dostanú iba do mesta Midgar. Jeho mapa však výrazne zväčšili. Na YouTube už nájdeš aj niekoľko gameplay videí, kde hráči prešli celé demo. 

Vidno na nich lepšie prepracovaný boj, oveľa podrobnejšie dialógy postáv a viacero možností interakcie s prostredím. 

Domov
Zdieľať
Diskusia