Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
🥳 Vyhraj dovolenku v Ománe vďaka predplatnému Refresher+ 🌴
26. februára 2020 o 15:26
Čas čítania 0:42
Čoje Matej Ohrablo

Zuzana Kovačič Hanzelová: Slováci si svoj steak objednávajú rare, ale myslia tým medium

GASTRO PODGAST ZUZANA KOVAČIČ HANZELOVÁ
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Ako každú stredu, opäť sme vydali podcastu Podgast. Hosťom bola tentoraz známa novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Či by mali vždy doma variť iba ženy a čo je to vlastne ten feminizmus
  • Aká je podľa Zuzany úroveň talianskych podnikov na Slovensku
  • Čo patrí na langoše a čo rozhodne nie

Zuzana Kovačič Hanzelová sa stala známou počas pôsobenia z RTVS, odkiaľ sa neskôr rozhodla odísť po sporoch s politicky dosadeným vedením. Prešla do novín SME, kde sa preslávila ako moderátorka diskusií a podcastu Dobré ráno. Málokto však pozná jej vášeň pre dobré jedlo, o ktorej sa konečne môžete dozvedieť všetko podstatné. 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia