Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2020, 14:35
Čas čítania 1:23
Viktor Kniš

Takto vyzerá bratislavská nemocnica, v ktorej leží Peter Pellegrini: Stála 50 miliónov, postavil ju Kaliňákov rezort

NEWS MARIAN KOČNER PETER PELLEGRINI ROBERT KALIŇÁK
Uložiť Uložené

Nemocnica postavená v roku 2015 je plná nového vybavenia. Zariadenie je určené pre bezpečnostné zložky – policajtov, vojakov či hasičov, tí však tvoria len minoritu pacientov.

Premiéra Petra Pellegriniho v noci hospitalizovali v Nemocnici sv. Michala v Bratislave. Sám uvádza, že po dlhodobej pracovnej vyťaženosti a únave bojuje s infekciou horných dýchacích ciest a má aj vysokú teplotu. „Už posledné dva týždne som sa trápil s rozsiahlou infekciou, no snažil som sa napriek tomu v tejto hektickej dobe ďalej pracovať,“ píše premiér na Facebooku. 

Pre chorobu musel líder kandidátky Smeru zrušiť dnešnú diskusiu v RTVS s predsedami parlamentných strán. Zatiaľ nie je isté, akú časť predvolebného programu ešte nebude môcť absolvovať a kedy ho prepustia z nemocnice. „Ďakujem lekárom i sestričkám, ktorí sa o mňa postarali, a verím, že sa čím skôr budem môcť vrátiť k svojej práci pre Slovensko,“ uzatvára v príspevku. 

Odporúčané
Premiér Pellegrini zverejnil fotku z nemocnice: V najnevhodnejšej chvíli ma zradilo zdravie, píše Premiér Pellegrini zverejnil fotku z nemocnice: V najnevhodnejšej chvíli ma zradilo zdravie, píše 23. februára 2020, 10:28

Leží v Kaliňákovej nemocnici

Premiér v príspevku poďakoval zamestnancom v Nemocnici sv. Michala, ktorú spustili do prevádzky v roku 2015. Výstavba sa začala v septembri roku 2013, dokončili ju za niečo viac ako 24 mesiacov.

Domov
Zdieľať
Diskusia