Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2020, 10:28
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Premiér Pellegrini zverejnil fotku z nemocnice: V najnevhodnejšej chvíli ma zradilo zdravie, píše

NEWS PETER PELLEGRINI
Uložiť Uložené

Premiér a líder kandidátky Smeru poďakoval sestričkám a lekárom za ich prácu.

Premiér a líder kanditádnej listiny strany Smer-SD Peter Pellegrini je v nemocnici. Museli ho hospitalizovať pre akútnu infekciu horných dýchacích ciest spojenú s vysokými teplotami, uviedol úrad vlády pre Denník N. Podľa dostupných informácií ruší aj svoj predvolebný program, zatiaľ však nie je isté, kedy a či vôbec sa ešte pred voľbami zotaví.

Na oficiálnej facebookovej stránke opisuje aj to, prečo v nemocnici skončil: „Milí priatelia, ako vidíte, v najnevhodnejšej chvíli ma zradilo zdravie. Už posledné dva týždne som sa trápil s rozsiahlou infekciou, no snažil som sa napriek tomu v tejto hektickej dobe ďalej pracovať,“ píše premiér na Facebooku. 

Odporúčané
Premiéra Petra Pellegriniho museli hospitalizovať, ruší predvolebný program Premiéra Petra Pellegriniho museli hospitalizovať, ruší predvolebný program 23. februára 2020, 9:42

Doteraz sa premiér zúčastnil niekoľkých predvolebných debát s ďalšími lídrami strán a absolvoval aj zahraničnú cestu. „V piatok som ešte absolvoval rýchlu cestu do Bruselu na dôležité rokovanie k rozpočtu Európskej únie. Žiaľ, všetko si to vypýtalo svoju daň a od včera večera som hospitalizovaný v bratislavskej nemocnici,“ dodáva Pellegrini. 

Domov
Zdieľať
Diskusia