Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2020, 20:30
Čas čítania 1:33
Tímea Krauszová

Starý článok tvrdí, že samce myší majú medzi nohami chuťové bunky. Muži na TikToku si teraz semenníky namáčajú do sójovej omáčky

ZAUJÍMAVOSTI TIK TOK
Uložiť Uložené

Ľudia, ktorí sa zapojili do virálnej výzvy na Tik Toku, majú asi problém s čítaním s porozumením.

Muži si namáčajú svoje semenníky do sójovej omáčky, pretože starý článok z Business Insider tvrdí, že semenníky myší majú chuťové poháriky. Nerobíme si srandu, je to skutočne tak. V skutočnosti to tak samozrejme nie je a namáčajú si semenníky do slanej omáčky úplne zbytočne. O bizarnej výzve, ktorá sa medzičasom stala na TikToku virálnou, píše IFL Science.

„Cítim slanú chuť!“

Celú výzvu odštartoval článok z roku 2013, ktorý uverejnil portál Business Insider. V ňom opisujú vedecký výskum, ktorý sa zameriaval práve na prítomnosť chuťových pohárikov v semenníkoch (všimni si predložku v, nachádzajú sa vo vnútri). Článok sa na TikToku opäť objavil, keď sa jedno dievča čudovalo, že chuťové poháriky nemajú cicavce iba v ústach. Podľa všetkého sa nachádzajú aj v mozgu, pľúcach či spomínaných mužských orgánoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia