Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 11:40
Čas čítania 0:43
Daniel Mikolášik

Ruský hotel zaplavila vriaca voda po explózii potrubia. Hostia sa uvarili zaživa

NEWS
Uložiť Uložené

Okrem piatich mŕtvych boli najmenej dvaja ľudia prevezení do miestnej nemocnice s ťažkými popáleninami.

V ruskom meste Perm došlo v jednom z tamojších hotelov k neľútostnej tragédii. Na následky pretrhnutia potrubia vykurovacieho systému, v ktorom sa nachádzala vriaca voda, zomrelo až 5 ľudí. Hostia sa doslova uvarili zaživa.

Odporúčané
V Michalovciach počas víkendu horeli autá. Polícia pátra po polnočnom fantómovi, ktorý ich mal podpáliť V Michalovciach počas víkendu horeli autá. Polícia pátra po polnočnom fantómovi, ktorý ich mal podpáliť 20. januára 2020, 7:54

Ako informuje The Moscow Times, k explózii v malom hoteli Karameľ došlo v pondelok v noci a vriaca voda zaplavila celý suterén budovy. Okrem piatich mŕtvych boli najmenej dvaja ľudia prevezení do miestnej nemocnice s ťažkými popáleninami.

Pôvodné správy naznačovali, že mŕtve majú byť štyri osoby a tri zranené. Ruské ministerstvo pre mimoriadne situácie však následne správu upravilo. Po odčerpaní vody sa totiž uskutočnila prehliadka budovy a našlo sa päť uvarených tiel.

Vyšetrovatelia začali v prípade konať a s neúmyselným úmrtím piatich ľudí preverovať podozrenia zo spáchania trestného činu. Začaté trestne konanie sa týka tiež poskytovania ubytovacích služieb, ktoré nespĺňajú bezpečnostné normy. Jedna noc danom hoteli stojí v prepočte približne 17 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia