Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. januára 2020, 14:21
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

20 % mužov by uprednostnilo dokonalú bradu pred sexom. Bez súlože by vydržali rok, vyplýva z výsledkov ankety

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Do ankety sa zapojilo 2-tisíc mužov, pričom až pätina odpovedala, že radšej bude žiť v celibáte na úkor dokonalej brady.

Britská výskumná spoločnosť OnePoll zozbierala odpovede od 2-tisíc mužov, aby podľa zadania predajcu kozmetických prípravkov Honest Amish zistila, aké sú ich návyky, pokiaľ ide o holenie a starostlivosť o bradu. Z výsledkov vyplynulo, že až pätina respondentov by bola ochotná vymeniť dokonale oholenú bradu za rok sexu. Úlohou odpovedajúcich bolo v tomto prípade zoradiť svoj rebríček priorít.

Až 40 % mužov by bolo ochotných stráviť noc za mrežami, prípadne by sa na rok vzdať pitia kávy, informuje Mirror. Ďalších 18 % mužov by bolo ochotných vzdať sa všetkých vlasov na hlave, len aby ich brada vyzerala lepšie. 

Odporúčané
Ktorý strih stojí 999 € a kde holia raperov za storku? Vyskúšali sme 5 najlepších barbershopov v Bratislave Ktorý strih stojí 999 € a kde holia raperov za storku? Vyskúšali sme 5 najlepších barbershopov v Bratislave 1. novembra 2019, 11:57

Aj najznámejšie slovenské barbershopy sa zhodujú, že ide o úspešný trend, ktorý sa v našich končinách teší popularite a rozrastá sa aj vďaka známym osobnostiam. A to aj napriek tomu, že ceny za strihy nie sú nízke a často prekročia sumu 20 eur. 

Koniec koncov, aj prieskumná spoločnosť OnePoll zistila, že až 73 % mužov si myslí, že dobre upravená brada je pre ženy atraktívnejšia. Tie síce rovnaký pohľad zdieľajú, nie však až do takej miery. 63 % žien si myslí, že opačné pohlavie je atraktívnejšie, keď navštívi barbera. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MMG Familiae Imperium (@benzo_barber),

Domov
Zdieľať
Diskusia