Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2019, 17:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Otec so synom stavajú pomocou 3D tlačiarne Lamborghini Aventador. Talianska spoločnosť ich odmenila skutočným automobilom

TECH
Uložiť Uložené

Ich snahu ocenila aj slávna firma Lamborghini.

54-ročný Sterling Backus a jeho 12-ročný syn Xander pomocou 3D tlačiarne stavajú repliku ich obľúbeného Lamborghini Aventador. Keď sa známa talianska spoločnosť dozvedela o ich kreatívnej práci, poctili ich tým, že rodine na dva týždne požičali skutočný automobil a taktiež s nimi natočili reklamu, píše CNN.

Ako môžeš vidieť v nižšie priloženom videu, keď sa mladý Xander prebudil do vianočného rána, v garáži ich miesto repliky čakalo pravé auto.

Celá myšlienka na vyrobenie repliky cez 3D tlačiareň vzišla z hry Forza Horizon 3, s ktorou sa otec so synom dlhý čas zabávali. Jedného dňa sa Xander svojho otca spýtal, či by si nemohli postaviť Lamborghini Aventador, a tak sa dvojica pustila do práce.

Domov
Zdieľať
Diskusia