Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 18:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena mala aféru s viac ako 100 ženatými mužmi. Tvrdí, že za to môže podvádzací gén

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Podľa výsledkov dotazníka ide o problematiku, ktorú registrujú dve tretiny žien, ak ich matky mali aféry s mužmi.

47-ročná Britka Gweneth Lee pre denník Mirror prezradila, že za posledných 10 rokov mala aféru s viac ako 100 ženatými mužmi, väčšina z nich pri tom mala aj deti.

Podľa nej podvádzanie nie je problémom, práve naopak, myslí si, že rodinám pomáha. Žena pre portál porozprávala aj príbeh o tom, ako chodila s úspešným bankárom, ktorý podobne ako ona, vystriedal niekoľko partneriek a niektoré z nich podvádzal. Dodala, že jeho matka v konečnom dôsledku skonštatovala, že ho za toto správanie nemôže karhať a ani ho poučovať, pretože bola rovnaká. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gweneth Lee (@gwenslist),

Gweneth Lee pokračovala ďalším prípadom, v ktorom poukazovala na to, že jej bývalý začal byť neverný, keď si uvedomil, aký je jeho vzťah nudný v porovnaní s tým, ako si jeho rodičia užívali. 47-ročná žena tým chcela demonštrovať názor, že existujú dedičné gény, kvôli ktorým sú ľudia náchylní k podvádzaniu vo vzťahu, ak podvádzali ich rodičia. 

Vyplýva to aj z výsledkov dotazníka na zoznamke Illicit Encounters, podľa ktorého asi 32 % respondentov prezradilo, že práve nevera ich rodičov im dala „povolenie“ k rovnakému správaniu. Zároveň z neho vyplýva, že muži sú náchylní k podvádzaniu, ak boli aj ich otcovia, čo sa do menšej miery týka žien. 52 % neverných mužov konštatovalo, že boli neverní ich otcovia.

Cieľom dotazníka bolo nevedeckou formou zistiť, či môže existovať niečo ako „gén podvádzania vo vzťahu.“

Odporúčané
Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) Profesionálna domina: Muži prichádzajú o potešenie z análneho orgazmu kvôli spoločenským predsudkom (Rozhovor) 29. apríla 2019, 18:53
Domov
Zdieľať
Diskusia