Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 15:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo sa riadi výhradne srdcom, myseľ je pre neho druhoradá. Sleduj nový dvojklip

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo pripomína svoj album Out.sdr dvojicou nových videoklipov.

 

Záver roka patril okrem Kontrafaktu a Dalyba aj Momovi, ktorý neporušil tradíciu každoročného vydávania projektov. Dočkali sme sa projektu Out.sdr s desiatimi skladbami, na ktorom nechýbajú ani zahraniční hostia.

Sám sa ešte pred jeho zverejnením nechal počuť, že si chce vyskúšať aj novú polohu hlasov a beatov, čo sa mu v konečnom dôsledku podarilo a aj na základe čísel súdime, že si fanúšikovia prišli na svoje. 

Ešte pred koncom roka sa Momo pripomína aj dvojicou videoklipov, konkrétne ku skladbám Myseľ vs. Srdce a Fu*k Fu*k. Ide v prvom rade o jednoduchšie reprezent záležitosti, ktoré majú zvýrazniť samotnú tému a v konečnom dôsledku súhlasíme, že je lepšie umiestniť na YouTube skladby aj s vizuálmi. Videoklip doručil Šule a o hudobnú produkciu sa v oboch prípadoch postaral Pryor Music. 

Momo má za sebou po profesnej stránke určite oveľa pokojnejší rok ako ten minulý, keď riešil viac konfliktov s kolegami. Zároveň nastala dôležitá zmena v jeho súkromnom živote, o ktorej už vie určite každý, kto ho sleduje na Instagrame. Či a ako sa to prejaví aj v samotnej tvorbe, sa veľmi radi necháme prekvapiť v budúcnosti. 

Odporúčané
Momo: Som za napravenie vzťahov (Rozhovor) Momo: Som za napravenie vzťahov (Rozhovor) 4. apríla 2019, 17:23
Domov
Zdieľať
Diskusia