Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 17:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo: Som za napravenie vzťahov (Rozhovor)

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Pripravili sme si pre teba rozhovor s raperom Momom, ktorý nám porozprával o všetkých aktuálnych témach z posledného roka.

Okolo Moma to počas uplynulých viac ako 12 mesiacov žilo hneď z niekoľkých dôvodov. Stihol vydať 2 rapové projekty a oznámiť aj ďalšie sólo, prehĺbiť svoj konflikt s niektorými kolegami zo scény a polarizovať rapových fanúšikov svojím konaním. Nie každý dokázal pochopiť, prečo sa rozhodol dať si farebné tetovanie na hlavu alebo prečo začal vydávať vlogy.

My sme sa rozhodli osloviť ho s ponukou na rozhovor, keďže dlhodobo nedostal mimo svojich sociálnych sietí a zopár vyjadrení do našich článkov príležitosť vysvetliť svoje konanie. Momo nášmu moderátorovi Šajmovi prezradil aj exkluzívne informácie týkajúce sa avizovaného projektu Outsider, ktorý mimochodom uzrie svetlo sveta ešte tento rok. 

Dozvieš sa, aké hudobné produkcie na ňom môžeme očakávať a ako to bude s hosťami. Chalani sa rozprávali aj o konflikte s Gogom, resp. jeho strihačom a tiež starostom. Na záver sme sa ešte dostali aj k filmu, kde si petržalský raper zahral a tiež jeho schopnostiam týkajúcim sa varenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia