Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2019, 11:40
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Žena spadla z bicykla a zlomila si nohu. Muž jej nepomohol a s rukami vo vreckách odišiel preč

NEWS
Uložiť Uložené

Cyklistka ležala zranená na zemi a muž ju jednoducho odignoroval.

Kamera zachytila muža, ako nepomohol zranenej cyklistke. Mala zlomenú nohu po nepríjemnom páde, informuje televízia Markíza. 58-ročnej žene sa za zákrutou šmyklo a zlomila si nohu. Nemohla vstať, kľačala a evidentne trpela bolesťami. 

Odporúčané
Matka Tekashiho dcéry reaguje na 2-ročný trest: Využíva dieťa, aby získal sympatie a klame, na Instagrame ho vysmiala Matka Tekashiho dcéry reaguje na 2-ročný trest: Využíva dieťa, aby získal sympatie a klame, na Instagrame ho vysmiala 19. decembra 2019, 17:32

Kamery následne zachytili muža, ako sa pri nej na pár sekúnd pristavil. Prehodil pár slov a odišiel s rukami vo vreckách. Následne okolo prechádzala žena, ktorá bežala do blízkej školy a zavolala záchranku.

Tí zakrátko prišli a zranenej cyklistke pomohli. Medzitým sa pri nej zastavili ďalšie dve ženy, jedna z nich si dala dolu bundu a prikryla ju. Podľa psychológa to bolo individuálne zlyhanie, ktoré sa bežne nestáva. Podľa záchranárky je vždy lepšie aspoň nejako pomôcť, ako nepomôcť vôbec. 

Domov
Zdieľať
Diskusia