Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 18:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Resident Evil 3 Remake je ohlásený cez napínavý trailer plný zombíkov. Hra s hrôzostrašným Nemesisom dorazí už o pár mesiacov

TECH
Uložiť Uložené

Po megaúspešnom R2makeu dorazí od Capcomu aj remake obľúbeného tretieho dielu. Oznámený bol na Sony directe State of Play.

Po teasoch a náznakoch pre remake Resident Evil 3 od Capcomu, unikli pred pár dňami cez PSN covery hry a všetkým bolo jasné, že je už len otázkou času, kedy ju oznámia. Najprv sa špekulovalo, že sa tak stane na The Game Awards 12. decembra, kde Geoff Keighley každoročne vyhlási najlepšie hry roka a odhalí niekoľko noviniek a trailerov. Sony však ohlásilo 4. diel State of Play a pozornosť sa tak obrátila naň. 

Rovnako ako Resident Evil 7 a Remake 2, aj tento diel oznámilo Sony cez svoje kanály a dnes sa tak môžeme pokochať skvelým prvým trailerom. Ten nám poskytuje náhľad na umelecký štýl, cutscény, úhlavného nepriateľa menom Nemesis, Raccoon City a hlavné postavy v podaní Carlosa a Jill Valentine (pravdepodobne ju nespoznáš). Capcom so svojím RE Engineom robí divy a ich postavy konečne vyzerajú ako ľudia.

Domov
Zdieľať
Diskusia