Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2019, 8:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hasiči definitívne zlikvidovali požiar v prešovskom paneláku, kde explodoval plyn

NEWS
Uložiť Uložené

O ďalšom postupe bude rozhodovať krízový štáb, nie je isté, či bude môcť niekto do budovy vstúpiť. Podľa Pellegriniho nie je počet obetí konečný.

Krátko pred siedmou hodinou ráno sa hasičom podarilo definitívne zlikvidovať požiar v bytovke na prešovskom sídlisku, v ktorej explodoval plyn. Informovalo o tom Prezídium Hasičského a záchranného zboru, podľa ktorého bude o ďalšom postupe rozhodovať krízový štáb. Zatiaľ nie je isté, či bude možné vstúpiť do bytovky, otázne je, nakoľko požiare a výbuch poškodili statiku budovy. 

Odporúčané
Vláda pošle na účet mesta Prešov milión eur. Rodiny sú v šoku, ešte nevedia, že sa nebudú mať kam vrátiť, hovorí premiér Vláda pošle na účet mesta Prešov milión eur. Rodiny sú v šoku, ešte nevedia, že sa nebudú mať kam vrátiť, hovorí premiér 6. decembra 2019, 21:51

Na mieste udalosti zasahovalo takmer 90 profesionálnych hasičov z hasičských staníc v Prešove, Sabinove, Lipanoch, vo Vranove nad Topľou, v Hanušovciach nad Topľou, Humennom, Snine, Bardejove, Starej Ľubovni, Poprade, Košiciach, zo Záchrannej brigády HaZZ v Humennom, Žiline a viac ako 25 členov dobrovoľných hasičských zborov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia