Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Muž rozmiestnil po metropole nálepky pripomínajúce AirPody. Sleduj video, ako sa ich ľudia snažili odlepiť zo zeme

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Doba prankov je už síce preč, tento však pobaví minimálne každého majiteľa bezdrôtových slúchadiel od Apple.

Mnohí majitelia slúchadiel AirPods od Apple sa zhodnú na to, že ide o predmet, ktorý sa dá veľmi jednoducho stratiť. Práve z tejto tézy vychádzal americký umelec, ktorý naprieč celým San Franciscom rozmiestnil 2D nálepky, ktoré na prvý pohľad pripomínajú stratené slúchadlo ležiace na zemi. Aj keď je už dobra prankov pravdepodobne navždy preč Pablovi Rochatovi sa darí zabávať svet videami, na ktorých sa ľudia zohýnajú a snažia sa stratený AirPod zdvihnúť.

Autor nápadu na svoj Twitter napísal: „Spravil som nálepky podobajúce sa na slúchadlo v jeho reálnej veľkosti a prilepil som ich na zem po celom meste.“ To nie je ani zďaleka všetko, aby chaos ešte zvýšil, na svoju oficiálnu stránku pridal vzor, ktorý si môžeš stiahnuť a vytlačiť, aby si dal oklamal svojich kamarátov či kolegov v práci. 

Odporúčané
Celý svet pridáva penisy na Instagram Burger Kingu po tom, čo údajne ukradli umelcove dielo a použili ho na komerčnú reklamu Celý svet pridáva penisy na Instagram Burger Kingu po tom, čo údajne ukradli umelcove dielo a použili ho na komerčnú reklamu 20. júna 2019, 19:46

Umelec a grafik Pablo Rochat sa pred celým svetom zviditeľnil ešte v júni, keď sa spoločnosti Burger King za ukradnutie jeho nápadu pomstil veľmi virálnym nápadom, v rámci ktorého ľudia z celého sveta hromade pridávali na instagramový profil siete reštaurácii penisy.   

Domov
Zdieľať
Diskusia