Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 7:30
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Iba 5-ročná dcéra Kim Kardashian má za sebou prvú módnu prehliadku. Z malej North sa stáva profesionálna modelka

MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Northy na móle obstála naozaj bravúrne.

Bolo len otázkou času, kedy sa North West, dcéra Kim Kardashian a Kanyeho Westa, vydá cestou modelingu ako väčšina žien z ich populárnej rodiny. Ešte prednedávnom sme ťa informovali o jej úplne prvom kontakte s prácou modelky, keď debutovala vo fotoshootingu pre taliansky high fashion gigant Fendi spoločne so svojou mamou a babkou Kris Jenner.

Oči módnych nadšencov sa v súčasnosti sústreďujú najmä do Európy, keďže po práve prebiehajúcom fashion weeku v Miláne nás čaká ďalší týždeň módy v Paríži. Malá Northy sa však rozhodla, že pritiahne pozornosť aj do zámoria, a to angažovaním sa v rozkošnej módnej prehliadke LOL Dolls Kids Fashion Show, kde deti predvádzali oblečenie ich obľúbených LOL bábik.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Missy Empire (@missyempire),

North sa na móle predviedla v červenom PVC kostýme, v čiernych mokasínach, s vyčesanými vlasmi nahor, slnečnými okuliarmi, kabelkou a zaujímavým make-upom. Celý outfit pripomínal skôr ikonickú róbu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Kim musí byť na svoju dcéru právoplatne hrdá, keďže prehliadka dopadla na jednotku a Northy aj vzhľadom k jej malému veku skutočne pôsobila, akoby mala už roky praxe a venovala sa modelingu na profesionálnej úrovni.

Celá akcia sa konala v parku Palisades v kalifornskej Santa Monice a bola sústredená výlučne len na deti. Dokonca aj samotná DJ-ka, ktorá malé modelky hudobne sprevádzala, bola približne v rovnakom veku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KKWStyle2017 (@kkwstyle2017),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa L.O.L. Surprise! (@lolsurprise),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KKWStyle2017 (@kkwstyle2017),

Domov
Zdieľať
Diskusia