Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 7:51
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Nicolas Cage si v šialenej snímke zahrá samého seba a bude sa snažiť získať rolu v Tarantinovom filme

Nicolas Cage si v šialenej snímke zahrá samého seba a bude sa snažiť získať rolu v Tarantinovom filme
Zdroj: RLJE Films
FILMY A SERIÁLY NICOLAS CAGE
Uložiť Uložené

Bude sa rozprávať s inou verziou samého seba, jeho fanúšik bude člen drogového kartelu a prijme ho CIA.

Zdá sa, že Nicolas Cage bude hrať v prvom štúdiovom filme po dosť dlhej pauze. Jeho posledný štúdiový film bol totiž Ghost Rider: Spirit od Vengeance v roku 2011. No na to, aby ho presvedčili vrátiť sa k tomuto typu snímky museli prísť s niečím skutočne unikátnym. Podarilo sa.

 

Nicolas Cage bude hrať v snímke Unbearable Weight of Massive Talent samého seba
Nicolas Cage bude hrať v snímke Unbearable Weight of Massive Talent samého seba Zdroj: RLJE Films

Nicolas Cage si vo filme The Unbearable Weight of Massive Talent nezahrá nikoho iného ako Nicolasa Cagea, informuje Collider. Je samozrejmé, že ho nikto nezahrá lepšie ako on sám. Lionsgate práve robí finálne rozhodnutia o tom, či sa do tvorby filmu pustia alebo nie. Scenár napísal Tom Gormican, ktorý ma film aj režírovať, v spolupráci s Kevinom Ettenom.

Snímka má byť podľa všetkého o Nicolasovi, ktorý sa snaží dostať významnú rolu vo filme Quentina Tarantina a počas toho robí všetko preto, aby bola jeho dcéra šťastná. Cage sa má počas príbehu rozprávať aj sám so sebou. So svojou egoistickou verziou z 90. rokov, ktorá sa mu bude vysmievať za to, že nie je slávny a že točí nízkorozpočtové filmy.

Odporúčané
Nicolas Cage preváža na lodi vzácneho bieleho jaguára a chladnokrvného vraha. Obom sa však v šialenom akčnom filme podarí uniknúť Nicolas Cage preváža na lodi vzácneho bieleho jaguára a chladnokrvného vraha. Obom sa však v šialenom akčnom filme podarí uniknúť 27. septembra 2019, 17:16

Pomedzi to postava zápasí s ťažobou množstva dlhov. Vtedy sa mu naskytne príležitosť zárobku a súhlasí, že príde na narodeninovú oslavu svojho fanúšika, miliardára a zároveň člena mexického drogového kartelu. Nicolas sa však dozvie, že oslávenec uniesol dcéru miestneho politika. CIA ho preto prirodzene prijíma k sebe a Nicolas opäť berie do rúk úlohu akčného hrdinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia