Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2015, 21:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Avengers: Infinity War predsa len natočia bratia Russovci, režiséri Winter Soldiera a Civil War!

FILMY A SERIÁLY AVENGERS MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Joe a Anthony Russo sa oficiálne ujímajú réžie Avengers: Infinity Part 1 a 2. K dispozícii budú mať minimálne 20 superhrdinských postáv!

Nikto poriadne nevie, ako je to s bratmi Russovcami. Ak sa pripíšete Marvelu, o budúcnosť máte postarané, no zároveň ste ako režiséri jednoducho pripútaní k látke a nedokážete sa venovať aj vlastným originálnym projektom. Joovi a Anthonymu Russovcom to ale asi vyhovuje, keďže server Badass Digest prišiel so správou, že konečne podpísali zmluvu ohľadom réžie oboch dielov Avengers: Infinity War (2018, respektíve 2019). Nedávno sme vám priniesli správu, že Russovci sa upísali aj Sony, čo vlastne mali v pláne už dlhšiu dobu. Stále je však nejasné, kedy si svoju povinnosť voči Sony splnia. Je možné, že aktuálna komiksová spolupráca medzi Marvelom a japonskou spoločnosťou nakoniec bude znamenať pre druhú spomínanú viac, než len prepožičanie Spideyho a budú sa musieť Marvelu prispôsobiť. Iste, Winter Soldier bol skvelý, no Russovci nemuseli bojovať s tak širokou plejádou hrdinov. Je možné, že vo finále nedokážu navodiť tú správnu atmosféru, chémiu medzi postavami a nezvládnu ich obrovské množstvo. My to ale už zistíme na premiére Civil War, snímky, ktorá bude oplývať najväčším počtom superhrdinov vôbec (oficiálne). Ak bude Civil War taká úžasná, akú si predstavujeme, najmä po skvelom Winter Soldierovi, nie je dôvod obávať sa práce Russovcov pri tretích Avengeroch. 

Avengers: Infinity War predsa len natočia bratia Russovci, režiséri Winter Soldiera a Civil War!


Čo ale bude s Jossom Whedonom? To, že mu končí zmluva v roku 2015 bolo známe, taktiež to, že Avengers 3 už nenatočí. My sme vlastne aj vedeli, že jediní vhodní kandidáti sú bratia Russovci, no konečne potvrdené to máme až dnes. Teda, ak nemá server Badass Digest zlé zdroje. Whedon už dávnejšie predznamenával, že sa bude chcieť pustiť do svojho vlastného projektu, no je možné, že to bude práve on, kto neskôr natočí Ms. Marvel. Samostatný celovečerák pre ženskú hrdinku chcel od začiatku, takže by bolo nelogické, keby teraz nebojoval o nádhernú blondínu so schopnosťami ala Superman. Až čas ukáže, či Whedon ostane s Marvelom spätý, rozhodne by však nebolo odveci, aby Russovcom pri Avengeroch radil. Čo myslíte, urobí Marvel dobre, ak predá žezlo práve týmto dvom pánom? Ak predsa len budú Infinity War režírovať, je vysoko pravdepodobné, že scenár potom napíšu Christopher Markus a Stephen McFeely (postarali sa o celú trilógiu Captaina Americy). A Thanos si už brúsi zuby Infinity Gauntlet

Anketa:
Koho by ste chceli vidieť na pozícii režiséra Avengers 3?
Joss Whedon (Avengers 1 a 2)
Bratia Russovci (Captain America: Winter Soldier a Civil War)
Niekoho iného (dopíšte do komentárov)
Joss Whedon (Avengers 1 a 2)
38 %
Bratia Russovci (Captain America: Winter Soldier a Civil War)
59 %
Niekoho iného (dopíšte do komentárov)
3 %
Domov
Zdieľať
Diskusia