Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2015 o 16:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Guillermo Del Toro pravdepodobne nenatočí Justice League Dark

FILMY A SERIÁLY DC KOMIKSOVKY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Režisér Hellboya, Pacific Rim, seriálu The Strain a scenárista Hobbita je zahltený prácou. Justice League Dark teda asi nenatočí.

Uznávaný režisér, ktorý sa orientuje v temnejších a občas aj gotických vodách kinematografie to s Justice League Dark vždy myslel vážne. Tím antihrdinov a ľudí/čarodejov a príšer sa spojí, aby mohli bojovať proti zlým silám. Najčastejšie ich tvorí Constantine (vodca), Deadman, Zatanna, Madame Xanadu a iní. O JLD počúvame už približne 3 roky, no nikdy nebol správny čas, aby sa naozaj pohlo dopredu. Minulý rok sa pracovalo na scenári a Warner rozmýšľal, ako JLD zapasuje do DCCU (DC Cinematic Universe), keďže chcú, aby sa čo najväčšie množstvo superhrdinských či záporákych projektov natočených podľa komiksov DC automaticky radilo do budovaného sveta, podobne ako je tomu u Marvel. 

Guillermo Del Toro tvrdí, že postavy a scenár sú skutočne dobré, a hoci by miloval natáčanie tejto snímky, nemá na ňu čas. Momentálne dokončuje gotický horor Crimson Peak s hercami ako Jessica Chastain, Tom Hiddleston či Charlie Hunnam (premiéra 15. októbra), a počíta sa s tým, že hneď na to sa pustí do Pacific Rim 2 a 3, keďže podľa jeho slov tieto dva filmy na seba priamo nadväzujú. V nedohľadne je aj tretí Hellboy. Ak by si mal Del Toro nájsť čas aj pre Justice League Dark, rozhodne by to nebolo hneď, no Warner aj tak do svojho zoznamu filmov do roku 2019 JLD nezahrnul. Pokojne môže 5 rokov počkať, prípadne najmú iného režiséra a Del Toro bude len producent. Koho by ste si vedeli predstaviť? Čo takto James Wan (Furious 7, Conjuring, Insidious, Saw)? Akciu zachytiť vie, to už všetci vieme. V hororoch je ako doma a navyše sa už dlhšie šušká, že by mal pre Warner natočiť nejaký superhrdinský film. Viac informácií o tíme a projekte ako takom tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia