Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2015, 9:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Spider-Man sa po filme od Marvelu dočká animáku, pripraví ho duo Phil Lord-Chris Miller

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Autori Jump Street, The Lego Movie a budúci scenáristi Flasha sa postarajú aj o animovaného Spider-Mana!

Najvyťaženejší tvorcovia posledného obdobia? Jednoznačne duo Phil Lord a Chris Miller, kamaráti, režiséri a scenáristi, ktorí sa postarali o obe časti Jump Street, Oblačno, miestami fašírky, The Lego Movie (čím zahájili ďalší rozvetvený svet, u ktorého budú stať ako producenti), zrežírovali úvod do Last Man on Earth, napíšu scenár pre Flasha od DC a po novom sa pozrú aj do Marvelu, respektíve Sony. To totiž oznámilo animovaný film pre Spider-Mana s dátumom premiéry 20. júla 2018, čiže takmer presne rok po premiére nového rebootu (28. júla 2017) od Marvelu. Snímka sa má odvíjať samostatne od hraných filmov a nenaruší tak svet MCU. To, že Lord a Miller sú kvalitní filmmejkeri už vieme. Teraz už len ostáva dúfať, že buď budú režírovať, alebo na to nájdu niekoho dostatočne dobrého. Zatiaľ figurujú ako masterminds, teda niečo ako showrunneri pri seriáloch. V každom prípade ide o skvelú správu, Spideymu to vždy šlo oveľa lepšie práve v animákoch. Ak projekt uspeje, celkom možno sa bude u Sony rozvíjať Spidey a jeho nepriatelia práve takouto formou.

Mimochodom, toto je finálna pätica hercov, ktorí budú ašpirovať na rolu hraného Spider-Mana (2017)

Timothee Chamalet (Interstellar), Nat Wolff (Paper Towns), Tom Holland (In the Heart of the Sea), Liam James (The Way Way Back) a Asa Butterfield (Hugo). Koho by ste chceli v pavúčej maske vidieť vy?

Spider-Man sa po filme od Marvelu dočká animáku, pripraví ho duo Phil Lord-Chris Miller
Domov
Zdieľať
Diskusia