Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2015, 1:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Novým Spider-Manom bude Asa Butterfield!

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel to ešte oficiálne nepotvrdil, ale všetky zdroje tvrdia, že to nakoniec dostane Asa Butterfield.

Isté to nie je, ale s najväčšou pravdepodobnosťou, presne tak, ako sa to predpokladalo, si na seba masku Spider-Mana navlečie Asa Butterfield, jednými milovaný, inými zatracovaný. Chápem obe skupiny. V Hugovi od Scorseseho bol fajn, v Ender’s Game mi už zase nejako nesadol. Netvrdím, že je to zlá voľba, chalan má už teraz 18, aj keď vyzerá na deviatakov, ktorí sa v týchto dňoch chvália statusmi o tom, že ich prijala ich vysnívaná stredná škola čarodejnícka, ale zároveň mám pocit, že k dispozícii boli aj lepšie alternatívy.

Z finálnej pätice kandidátov to teda dosiahol ten, o ktorom sa to vravelo už dávno pred jej ohlásením. Timothee Chamalet (Interstellar), Nat Wolff (Paper Towns), Tom Holland (In the Heart of the Sea), Liam James (The Way Way Back) a Asa Butterfield (Hugo). Koho z nich by ste vybrali vy? Alebo viete o celkom inom kandidátovi, ktorý by sa do tejto roly hodil najlepšie? Nuž, myslím, že sa Marvel tento raz mohol skutočne poobzerať po niekom inom. Snáď sa mýlim a Asa nám všetkým vytrie zrak, nakoniec, zlý herec to rozhodne nie je. Majte ale na pamäti, že to stále nie je isté. Viac noviniek o Spideym nájdete tu. Nezabudnite sa vyjadriť v komentároch. Tento kasting bol dlho očakávanou udalosťou a sme zvedaví, ako ho vnímate aj vy.

Novým Spider-Manom bude Asa Butterfield!
Domov
Zdieľať
Diskusia