Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2015, 20:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

2. séria Farga v plnohodnotnom traileri sľubuje mrazivú a cynickú atmosféru, rovnako ako naposledy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Stanica FX ponúka konečne poriadny trailer pre ich 2. sériu Farga, seriálu, ktorý nás očaril v mnohých bodoch.

Ťažko povedať, nakoniec, videli sme dokopy len niečo cez 3 minúty, no už teraz mám pocit, že to kvality prvej série nedosiahne. Herecký ansámbel je znova nabitý a talentovaný, no neviem, či až tak veľmi, ako tomu bolo naposledy. Netreba hovoriť, že o atraktívnosť show sa starali okrem atmosféry najmä Martin Freeman a Billy Bob Thornton. Druhá séria patrí medzi najočakávanejšie show tohto roka, minimálne v mojich očiach, a ja budem veľmi zvedavý, ako sa uchytia najmä prvé epizódy. Treba si ale počkať do októbra. 

2. séria Farga v plnohodnotnom traileri sľubuje mrazivú a cynickú atmosféru, rovnako ako naposledy


Zo Severnej Dakoty, ako tomu bolo v prvej sérii, sa presúvame do Južnej Dakoty a Minnesoty, konkrétne mestečiek Sioux Fall a Luverne, kde mladý policajt Lou Solverson (Patrick Wilson) spolu so svojím svokrom, Sheriffom Hankom Larssonom (Ted Danson), vyšetrujú prípad, ktorý zahŕňa miestny rodinný gang  a veľkú zločineckú organizáciu. Môžeme s určitosťou potvrdiť, že tieto dve zločinecké zložky sa nebudú mať veľmi v láske. Mafiánsku organizáciu bude zastupovať  Joe Bullo (Bred Garrett) spolu so svojou pravou rukou Mikkom Milliganom (Bokeem Woodbine), zatiaľ čo miestnu mafiánsku zložku bude po smrti svojho manžela zastupovať Floyd Gerhardt (Jean Smart). Na prvý pohľad jednoduchú zápletku tiež skomplikujú synovia zosnulého Gerhardta. Prchký a nedočkavý Dodd (Jeffrey Donovan), najstarší syn, ktorý nie je spokojný s vedúcou úlohou svojej matky a jej miesto by prebral určite rád, Bear (Angus Sampson), ktorý aj napriek svojmu zastrašujúcemu vzrastu pôsobí ako najrozumnejší z členov rodiny a najmladší Rye (Kieran Culkin), ktorý by si tiež rád odkrojil kúsok z „rodinného koláča", avšak meno a sebavedomie stačiť nebudú. Vyšetrovanie tiež privedie na scénu veľmi zaujímavé postavy ako napríklad právnika mesta Luverne, Karla Weathersa (Nick Offerman), ktorý v seriáli zohrá určite nemalú úlohu.

Domov
Zdieľať
Diskusia