Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2016, 23:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zvrátený Nicholas Hoult urobí kvôli uznaniu čokoľvek, vrátane zabíjania priateľov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Filmová adaptácia románu od spisovateľa Johna Nivena, Kill Your Friends, dorazila s ďalším pôsobivým trailerom.

Pokiaľ nás sledujete pravidelne a zároveň sa zaujímate aj o sľubne rozbehnutú kariéru talentovaného Nicholasa Houlta, tak už určite viete, že ho tento rok neuvidíme iba v očakávanej komiksovke X-Men: Apocalypse, ale aj v skutočne lákavo vyzerajúcej čiernej komédii s názvom Kill Your Friends. Tej sme sa už síce raz venovali, po pomerne dlhšom období ticha bol však zverejnený nový trailer, ktorý sa môže opäť raz popýšiť skvelou atmosférou či prísľubom úžasného filmového zážitku.

Film je adaptáciou rovnomenného románu od spisovateľa Johna Nivena a jeho príbeh nás zavedie do roku 1997, teda do obdobia, kedy sa subžáner rocku a popu, tzv. Britpop, nachádza na vrchole hudobnej scény. Steven Stelfox (Hoult) pracuje pre nahrávaciu spoločnosť v Londýne, avšak zo svojej súčasnej pozície agenta je nešťastný a žiarli na úspech svojich kolegov, ktorým sa darí hľadať budúce hviezdy hudobného priemyslu. Keďže Stelfox veľmi túži po sláve a uznaní, zachádza až do extrému, čo nakoniec vyústi v sériu nevyspytateľných činov. A to takých, ktoré po sebe zanechajú hneď niekoľko vyhasnutých životov.

Réžie sa chopil Owen Harris (seriál Misfits a Skins), za scenárom stojí najmä samotný autor knižnej predlohy a okrem vyššie spomínaného mladíka sa v snímke objaví aj Ed SkreinCraig RobertsJoseph MawleJames CordenGeorgia KingTom RileyGeorgia King, Jim Piddock či Edward Hogg. Premiéry Kill Your Friends sa už dočkali ako obyvatelia Veľkej Británie, tak aj návštevníci Medzinárodného filmového festivalu v Toronte. Či sa však pošťastí aj nám, zatiaľ nevieme. Zašli by ste do kina?

Zvrátený Nicholas Hoult urobí kvôli uznaniu čokoľvek, vrátane zabíjania priateľov
Domov
Zdieľať
Diskusia