Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2016, 20:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kto natočí Jurassic World 2? Rozhodne ide o skúseného a talentovaného režiséra

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Autor snímok ako Sirotinec či Nič nás nerozdelí sa postará o sequel k mega-úspšené pokračovanie k Jurassic World.

Najprv mal natočiť sequel k World War Z, avšak osud (respektíve Universal) chcel inak. Juan Antonio Bayona bol oficiálne potvrdený čoby režisér Jurassic World 2. Premiéra je naplánovaná na 22. jún 2018. Prvá časť rebootovanej série zarobila celosvetovo v lete minulého roka (ako ten čas rýchlo beží, čo?) vyše 1,6 miliardy dolárov, a tak bolo jasné, že sa dočkáme pokračovania. Nečakaný gigantický úspech znamenal ďalší dôvod Universalu k radosti. Nakoniec, minulý rok zvalcovali konkurenciu v podobe Big 6 hollywoodskych štúdií. 

Keďže Colin Trevorrow, režisér jednotky, sa podujal na natočenie Star Wars: Episode IX na rok 2019, bolo jasné, že sa až do natáčania záverečnej časti sequelovej trilógie sústredí len na scenár a víziu veľkolepého finišu. Musela sa teda nájsť náhrada a ňou je už spomínaný Bayona, ktorý má za sebou skvelé filmy. Hovoriť môžeme o Sirotinci či dráme Nič nás nerozdelí (The Impossible). S napätím a emóciami pracovať vie a akcia mu tiež nie je cudzia, no formát, aký poskytuje a vlastne aj vyžaduje naplniť film ako Jurassic World, s takým ešte azda nemal tú česť. Budeme dúfať, že sa mu podarí natočiť prinajhoršom taký dobrý film, ako sa to podarilo jeho predchodcovi. 

PS: Najbližšie si Bayonu užijeme, keď do kín dorazí mysteriózny fantasy film A Monster Calls s Liamom Neesonom.

Domov
Zdieľať
Diskusia