Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2016, 12:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Disney oficiálne potvrdilo pokračovanie The Jungle Book, Maleficent a niekoľko ďalších hraných rozprávok

FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Pod jednotlivými termínmi sa síce určite ukrývajú aj ďalšie hrané remaky klasických rozprávok, na konkrétne názvy filmov si však budeme musieť ešte počkať.

Známa spoločnosť s názvom Walt Disney Pictures, ktorá nám za posledné roky naservírovala hneď niekoľko podarených hraných remakov svojich klasických rozprávok, v nastolenom tempe rozhodne nepoľavuje. Miliardy pomaličky pribúdajú a všetko nasvedčuje tomu, že sa nič nezmení ani teraz, teda s nedávnou premiérou snímky The Jungle Book. Tá totiž nezbiera iba vysoké tržby, ale aj výborné hodnotenia (naša recenzia tu), takže v Disney očividne veľmi dobre vedia, ako k látke pristupovať. Oficiálne oznámenie sequelu preto určite nikoho z vás neprekvapí. To však ani zďaleka nie je všetko. Okrem ďalšieho príbehu s Mowglim, ktorý opäť napíše Justin Marks, uvidíme aj pokračovanie fantasy Maleficent z roku 2014. Či už s Angelinou, alebo nie, k scenáru sa vráti Linda Woolverton.

A aby toho nebolo málo, kompetentní ľudia v Disney odhalili aj zopár dátumov, ktoré patria momentálne bližšie nešpecifikovaným projektom. S nasledujúcimi termínmi si však nespájajte záležitosti ako Alice Through the Looking Glass, Pete’s Dragon či Beauty and the Beast. Tie už svoje premiéry naplánované majú. 28. júla 2017 a 6. apríla 2018 sa teda môžeme tešiť na nejaké iné hrané rozprávky, 3. august 2018 bude spolu s 25. decembrom 2018 v znamení ďalších hraných filmov (zatiaľ ale nie je isté, či ide o remaky), no a zástupca nebude chýbať ani v nasledujúcom roku. Konkrétne 20. decembra 2019 vtrhne do kín zatiaľ posledná chystaná prerábka klasického príbehu. A aké rozprávky by mohli vyššie spomínané dátumy ukrývať? Odpoveď možno nájdete v našom staršom článku, ktorý sa týkal práve budúcich plánov Disney.

Disney oficiálne potvrdilo pokračovanie The Jungle Book, Maleficent a niekoľko ďalších hraných rozprávok
Zdroj: comingsoon.net/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia