Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2016, 18:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Temný a bezcitný svet modelingu v podaní režiséra Drive dostáva ďalší vizuálne opojný trailer plný farieb

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hororový thriller s názvom The Neon Demon, o ktorý sa postaral Dán Nicolas Winding Refn, servíruje novú porciu lákavých záberov.

Sľubne vyzerajúci hororový thriller s názvom The Neon Demon, ktorý sa nám doteraz predstavil už prostredníctvom dvoch skutočne vynikajúcich ukážok, pokračuje v nastolenom tempe aj po tretíkrát. Najnovší trailer (pod textom) totiž neohrozene kráča v duchu tých predošlých a okrem niekoľkých doteraz nevidených, temnejšie ladených záberov tak ponúka aj ďalšiu zaujímavú porciu intenzívneho a nesmierne vťahujúceho vizuálu plného oku lahodiacej hry farieb. Nám teda ostáva už iba dúfať, že sa dočkáme naozaj kvalitného filmového zážitku.

Príbeh sa bude točiť okolo Jesse (Elle Fanning - Trumbo, Maleficent), mladej začínajúcej modelky, ktorá odchádza do Los Angeles, aby našla šťastie a slávu. Problém však nastáva v momente, keď sa na jej mladosť a vitalitu zameria skupina žien posadnutých krásou. Tie sú totiž odhodlané obrať ju o všetko, čo má. Režíruje Dán Nicolas Winding Refn (Only God Forgives, Drive, trilógia Pusher), ktorý sa podieľal aj na scenári a okrem vyššie spomínanej Elle sa vo filme objaví aj Christina HendricksJena MaloneBella HeathcoteAlessandro Nivola či Keanu Reeves. Premiéra je u nás momentálne naplánovaná na 13. októbra 2016. Ako sa trailer pozdáva vám?

Domov
Zdieľať
Diskusia