Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 12:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhá Gozdilla si musí zháňať nového režiséra. Gareth Edwards sa k nej totiž po Star Wars už nevráti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tvorca by si od sveta monštier a veľkých blockbusterov rád oddýchol, takže sa plánuje venovať vlastným, originálnym projektom.

Reboot Godzilly z roku 2014, o ktorý sa postaral v tom čase ešte pomerne neznámy režisér Gareth Edwards, vyvolal medzi divákmi miestami až diametrálne rozdielne názory. Zatiaľ čo niektorým snímka brnkla na tú správnu strunu, druhých príliš nepresvedčila. Celosvetový zárobok vo výške takmer 530 miliónov dolárov však rozhodne nie je zanedbateľnou čiastkou, takže sequel bol viac ako istý. Tým to ale zďaleka nekončilo. Spoločnosti Warner Bros. a Legendary sa totiž dohodli na spolupráci, čo malo za následok oznámenie celej trilógie plnej monštier (pre viac informácií o jednotlivých filmoch klikajte sem a sem).

Ako už ale všetci dobre viete, Edwards má momentálne na starosti nesmierne očakávaný prequel s názvom Rogue One: Star Wars Story, ktorého sa dočkáme už pred najbližšími Vianocami. Rátalo sa síce s možnosťou, že by kvôli tomu mohlo mať pokračovanie Godzilly menšie omeškanie, pravdepodobne nikto však nerátal s tým, čo prezradili zahraničné novinky. Krátko potom, ako sa dátum premiéry z ničoho nič presunul na rok 2019, uzrela svetlo sveta aj informácia, potvrdzujúca skutočnosť, že Gareth sa po dokončení Star Wars k réžii druhej Godzilly nevráti. Chce si vraj od blockbusterov oddýchnuť a rád by sa venoval vlastným projektom. Máte nejakého favorita na prebratie štafety, ktorý by dokázal látku spracovať dostatočne kvalitne?

Druhá Gozdilla si musí zháňať nového režiséra. Gareth Edwards sa k nej totiž po Star Wars už nevráti
Zdroj: terrorama.net
Domov
Zdieľať
Diskusia