Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2016, 12:54
Čas čítania 0:00
Peter L.

Dwayne Johnson nakopne nové univerzum v roli špióna od autora Jasona Bourna

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Famózny autor Bournoviek má na konte viac postáv než len Jasona Bourna a Universal si na ne brúsy zuby.

Zdá sa, že štúdio Universal sa po veleúspešnom roku 2015, v ktorom sa stalo najzárobkovejším štúdiom, sa snaží si tento titul zachovať aj v budúcnosti. Okrem toľko omieľaného Monster Movies Cinematic Universe si už v roku 2014 na palubu priviedlo aj Dwaynea "The Franchise Viagra" "The Rock" Johnsona, aby natočil film The Janson Directive. Odvtedy sme ale o filme nepočuli. Novinky však prichádzajú teraz a zjavne scenár z pera Akivy Goldsmana je už hotový a prichádzajú na rad jeho prepisy od Jamesa Vanderbilta (The Amazing Spiderman 2).

Dwayne Johnson nakopne nové univerzum v roli špióna od autora Jasona Bourna
Zdroj: GeekNation.com

The Janson Directive bude adaptáciou románu Roberta Ludluma (autor Bournoviek) a mal by odštartovať prepojený vesmír založený na ním vytvorených charakteroch a príbehoch. Niet divu, že Universal sa nepozeral po nikom menšom, ako je The Rock. Príbeh bude sledovat tajného agenta Paula Jansona - legendu spomedzi radov prísne tajnej organizácie Covert Operations. Po únose bilionárskeho filantropa Petra Novaka teroristom známym ako The Caliph je Paul vyslaný na záchrannú misiu, no tá zlyhá. Janson má nakreslený terč na chrbte a o jeho život bude usilovať aj samotná americká vláda. Za chrbtom mu je mladá agentka Jessica Kincaid, ktorá dokáže predpovedať každý jeho krok. Aby prežil, musí odhaliť sprisahanie, ktoré sa vymklo spod kontroly jeho samotným tvorcom. Aby vyhral, musí prísť s vlastným sprisahaním.

Domov
Zdieľať
Diskusia