Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2016, 13:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Akčná buddy komédia s The Rockom a Kevinom Hartom prináša pred premiérou jednu z posledných porcií zábavných lákadiel

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Snímka s názvom Central Intelligence, ktorá vtrhne do našich kín už o niekoľko málo dní, predstavuje nové zábery prostredníctvom troch TV spotov.

Premiéra akčnej buddy komédie s názvom Central Intelligence, v ktorej sa nám predstaví svalovec Dwayne Johnson spolu s Kevinom Hartom, sa už nezadržateľne blíži a my tak niekoľko málo dní pred samotnou návštevou kina dostávame ešte jedny z posledných lákadiel, tentokrát v podobe troch televíznych spotov. Tie síce opäť raz recyklujú mnohé videné, ponúkajú však aj niekoľko nových, zábavných a doteraz nevidených momentov. Režíruje talentovaný Rawson Marshall Thurber (We're the Millers, Dodgeball: A True Underdog Story) a snímku si u nás budeme môcť vychutnať už od 16. júna 2016. Všetky podstatné informácie a ďalšie zaujímavosti nájdete už klasicky v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia