Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2016, 13:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Animovaný seriál o trolloch od Guillerma del Tora predstavuje prvé herecké osobnosti, ktoré svojim hlasom vdýchnu postavám život

FILMY A SERIÁLY GUILLERMO DEL TORO
Uložiť Uložené

Projekt s názvom Trollhunters získal Hellboya, Frasiera a Chekova z USS Enterprise. Keď k tomu pridáme ešte štúdio DreamWorks, tak je o kvalitu naozaj postarané.

Pokiaľ nás sledujete pravidelne, tak už určite veľmi dobre viete, že sa ešte tento rok dočkáme naozaj sľubne vyzerajúceho projektu s názvom Trollhunters. Tento animovaný seriál vznikol zo spolupráce populárneho štúdia DreamWorks (Shrek, How to Train Your Dragon, Madagaskar) a mnohými obľúbeného mexického režiséra Guillerma del Tora, ktorý je navyše popri Danielovi Krausovi aj jedným z autorov knižnej predlohy. Čo sa samotného príbehu týka, ten nás zavedie na predmestie fiktívneho mesta Arcadia, kde Jim a jeho dvaja priatelia zistia, že sa pod nimi nachádza ešte jeden svet, rovnako veľký, ako ten ich. Nie je ale vôbec mierumilovný. Dobrí a zlí trollovia v ňom totiž medzi sebou vedú tajný boj, ktorého výsledok navždy ovplyvní životy ľudských hrdinov.

Animovaný seriál o trolloch od Guillerma del Tora predstavuje prvé herecké osobnosti, ktoré svojim hlasom vdýchnu postavám život
Zdroj: DreamWorks

No to už všetko nejaký ten čas vieme. Venujme sa teda správam najnovším, pretože vďaka vyššie spomínanému tvorcovi a zároveň aj výkonnému producentovi, ktorý sa objavil na nedávnom francúzskom festivale Annecy Animation, konečne poznáme prvé herecké mená. Hlavnú postavu Jima tak nahovorí Anton Yelchin (Star Trek, Fright Night), dobrosrdečnému trollovi Blinkymu svoj hlas prepožičia Kelsey Grammer (X-Men, seriál Frasier) a tešiť sa môžeme aj na zlovestného trolla Bulara v podaní Rona Perlmana (Hellboy, seriál Sons of Anarchy). Animovaný príbeh by mal byť určený čo najširšej vekovej skupine divákov, takže na svoje si príde každý. Premiéra na Netflixe je naplánovaná na december 2016 a všetky ďalšie informácie o Trollhunters nájdete v tomto vlákne. Ste spokojní s obsadením?

Domov
Zdieľať
Diskusia