Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2016, 11:04
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Dave Franco a Emma Roberts sa zapletú do nebezpečnej hry, ktorá im zatočí so životom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pravda či odvaha?

Davea Franca máme možnosť vidieť v pokračovaní Now You See Me, ktoré sa len pred pár dňami odprezentovalo v našich kinách. Čoskoro ho uvidíme v ďalšom projekte s názvom Nerve, kde si zahrá spolu s mladou hviezdou Emmou Roberts (American Horror Story). Tá je len obyčajnou stredoškoláčkou s bežným životom. V jeden deň ju kamaráti nalákajú na akúsi online hru, ktorá je veľmi podobná tej s názvom pravda alebo odvaha, akurát je bez pravdy. Každý sa môže rozhodnúť, či bude hráčom alebo divákom. Vee (Roberts) sa rozhodne hru vyskúšať a zoberie si prvú úlohu. Zdá sa byť len akousi neškodnou zábavkou, avšak dievča sa po chvíli ocitne v nekončiacom virtuálnom kolotoči, z ktorého niet úniku. V hre Nerve je spojená s neznámym cudzincom (Franco) a čoskoro sú obaja okradnutí o ich identity. To im zabraňuje úlohy dokončiť a dostať sa zo zlovestného kruhu. Všetko ju zavedie až k riskantnému koncu, ktorý určí jej budúcnosť.

Lionsgate vydalo pre snímku prvý trailer. Okrem vyššie spomínaných hercov si svoje roly zahrajú Emily Meade (The Leftovers), Miles Heizer (Parenthood), Juliette Lewis (Natural Born Killers) či Kimiko Glenn (Orange Is the New Black). Premiéra je stanovená v USA už na budúci mesiac, a to konkrétne na 27. júla, avšak u nás ju uvidíme zrejme až v polovici septembra. Nerve je filmovou adaptáciou knižnej predlohy a o réžiu sa postaralo duo Henry Joost and Ariel Schulman (obaja Paranormal Activity 3 a 4). Snáď nás táto dvojica nesklame.

Domov
Zdieľať
Diskusia