Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2016, 0:25
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Našlapaný Jason Bourne pripomína svoju premiéru novými ukážkami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čakanie sa končí už 28. júla!

Priznávame, tešíme sa. Veď už je to deväť dlhých rokov, čo sme naposledy videli Matta Damona vo svojej ikonickej postave agenta Jasona Bournea od režiséra Paula Greengrassa. To sa ale zmení už 28. júla (července), kedy nový diel dorazí do slovenských a českých kín. O snímke sme si už povedali úplne všetko, čo bolo treba, hlavne tu a ešte aj v tomto článku, takže považujeme za zbytočné znova sa opakovať. Dodáme teda len, že okrem Damona uvidíme hercov, ako Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones či Julia Stiles, ktorá si zopakuje svoju rolu postavy menom Nicky. 

Nové klipy nám toho neprezradia veľa, no sú príjemným spestrením čakania fanúšikov, ktoré sa konečne pomaly blíži ku koncu. Jeden vsádza na komornú atmosféru, druhý zase na poriadnu dávku akcie. Tešíte sa na pokračovanie rovnako ako my?


 

Našlapaný Jason Bourne pripomína svoju premiéru novými ukážkami
Zdroj: pop.inquirer.net

Domov
Zdieľať
Diskusia