Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2016, 14:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Olivera Queena čaká v piatej sérii Arrowa stretnutie s ruskou mafiou, nábor nových členov a ďalší tajomný záporák

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podobne ako Flash, aj Arrow predstavil prvé zábery pre novú sériu. Dokáže sa však konečne odlepiť od priemeru a potešiť fanúšikov naozaj kvalitnými epizódami?

O nadchádzajúcej, už v poradí piatej sérii Arrowa sme síce doposiaľ veľa informácií nemali, to sa však dneškom aspoň trochu mení, pretože, rovnako ako v prípade Barryho Allena, aj Oliver Queen konečne dostáva čerstvú porciu úplne nových záberov. Nižšie priložená ukážka nám tak v krátkosti odhalila ďalšieho tajomného záporáka, pričom potvrdila, že Arrow tím sa s nedostatkom ľudí vysporiada zahájením akéhosi náboru. A čo sa flashbackových scén týka, dostane sa k slovu aj Anatoly a Bratva. Žiaľ, prvý dojem z ukážky je viac rozpačitý, než pozitívny a všetko zatiaľ nasvedčuje tomu, že kvalita seriálu zotrvá vo vodách hlbokého priemeru aj tentokrát. Všetko ale môže byť pokojne inak a my budeme nakoniec veľmi milo prekvapení. Po dvoch zmrvených sériách by sme si to od tvorcov určite zaslúžili. V samotnom závere už iba pripomenieme, že premiéra je naplánovaná na 5. októbra 2016 a vy sa s nami rozhodne nezabudnite podeliť o vaše dojmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia