Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2016, 12:15
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Tom Hanks si zahrá vo vojnovej dráme o hrdinskom chlapcovi, ktorý pre svoje mesto riskuje život

FILMY A SERIÁLY TOM HANKS
Uložiť Uložené

Filmov s Tomom Hanksom nie je nikdy dosť.

Tom Hanks sa zaraďuje už medzi tú staršiu generáciu hercov, avšak jeho vôľa točiť filmy je ešte stále poriadne silná. Len nedávno sa rozhodol popri svojich projektoch pomôcť svojej kamarátke Meg Ryan s režijným debutom. Jej snímka sa po premiére na Middleburg Film Festivale čoskoro dostane aj na širokú verejnosť. Ide o drámu z prostredia druhej svetovej vojny, kde si Tom zahral len vo forme camea a celkovo strávil na pľaci len jeden deň. O čom však film Ithaca bude? Príbeh sa točí okolo štrnásťročného chlapca menom Homer, ktorý sa rozhodne prebrať po bratovi prácu a nahradiť tak jeho miesto. Starší brat totiž odchádza na vojnu a mladý Homer je odhodlaný stať sa najlepším nosičom správ, a to na bicykli. Čoskoro však nepomáha len svojej rodine, ale aj celému mestečku. Prináša správy o láske, nádeji, ale aj nešťastí a smrti. Nakoniec to však bude on, kto obdrží správu, ktorá ho zmení z chlapca na muža.

Tom Hanks si zahrá vo vojnovej dráme o hrdinskom chlapcovi, ktorý pre svoje mesto riskuje život
Zdroj: variety.com

Snímka sa k nám dostane už 9. septembra, ale v kinosálach ju nenájdeme. Zatiaľ sa na ňu môžete naladiť prvým trailerom. V ňom uvidíte aj samotnú režisérku. Upútavku nájdete nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia