Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2016, 12:00
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Akému záporákovi bude čeliť Aquaman a ako to vyzerá s jeho filmom?

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Najskôr cameo v BvS, onedlho rola v Justice League a v roku 2018 aj sólový film.

DC sa začína pomaly rozbiehať. Posledné Suicide Squad si odnieslo celkom kladné hodnotenia a rozhodne sa môže chváliť svojím zárobkom, ktorý neustále narastá. Začiatkom júna 2017 na nás čaká úžasná Wonder Woman a chvíľu na to tímovka Justice League. V nej sa medzi známejšími superhrdinami objaví aj Aquaman, ktorý sa v krátkosti predstavil už v marcovom Batman v Superman: Dawn of Justice. A viacerí z vás viete, že dostane svoju vlastnú sólovku. Na ňu si budeme musieť počkať až do roku 2018. Postupne sa však objavuje viacero informácií, medzi ktorými sa nachádza aj meno záporáka. Jason Momoa (Game of Thrones) bude v role Aquamana čeliť Black Mantovi, vrahovi majúcemu na krku veľa životov. Aquaman chcel v minulosti pomstiť jednu z obetí a pri tom náhodou zabil jeho otca. Tento konflikt by mal viesť až k ich súboju.

Už nejakú dobu vieme, že o réžiu sa postará James Wan (Conjuring, Fast & Furious 7). Ešte počas natáčania Conjuringu sa stretol so Zackom Snyderom, ktorý ho viac zasvätil do filmového univerza DC a obaja sa dohodli na tom, ako sa Aquaman využije v Justice League. Tá bude prepojená so sólovkou o rok neskôr. Wan Aquamana vidí tak trochu ako Wolverina, teda akéhosi outsidera, ktorý sa ocitne vo svete, kam veľmi patriť nechce. Okrem hlavného záporáka vo filme uvidíme aj Aquamanovho brata Orma a ďalšiu formu nebezpečenstva v podaní podmorských monštrier The Trench.

Akému záporákovi bude čeliť Aquaman a ako to vyzerá s jeho filmom?
Zdroj: dccomics.com
Domov
Zdieľať
Diskusia