Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 17:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bryan Singer potvrdil, že hlavným záporákom v treťom Wolverinovi bude supermutant Mister Sinister

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vďaka potitulkovej scéne z X-Men: Apocalypse sme o Sinisterovom príchode síce vedeli, až dodnes však nebolo známe, v ktorej snímke sa nakoniec objaví.

V poradí tretia Wolverinova sólovka a zároveň aj posledná snímka z filmového univerza X-Men, v ktorej uvidíme Hugha Jackmana v koži obľúbeného mutanta, je už nejaký ten týždeň natočená, a tak sa nej momentálne pracuje vo fáze post-produkcie. Či už ste ale s odchodom adamantiového hrdinu zmierení alebo nie, môžete si byť istí, že sa ponesie v naozaj veľkom štýle. Máme totiž potvrdený R-kový rating, ďalej Professora X v podaní Patricka Stewarta a svetom navyše koluje hneď niekoľko špekulácií, ktoré sú zamerané najmä na možnú účasť Wolverinovho klona X-23 či skupiny kyborgov s názvom Reavers, prípadne hovoria aj o filmovej adaptácii známeho komiksu Old Man Logan. Dnešná novinka z úst Bryana Singera však vyniesla divácke očakávania na celkom nový level. Duchovný otec série X-Men totiž potvrdil, že hlavným záporákom Wolverinovho príbehu bude istý Nathaniel Essex, viac známy ako supermutant Mister Sinister.

Zatiaľ síce nepoznáme meno hereckého predstaviteľa, no ak ste venovali čas nášmu rozboru potitulkovej scény z X-Men: Apocalypse, musí vám byť jasné, že pôjde o nesmierne zaujímavého protivníka. V skratke o ňom dodáme iba toľko, že ide o vedca a majstra genetiky, ktorý vedie neetické a nebezpečné experimenty s cieľom urýchliť vývoj mutácie a vytvoriť tak úplne dokonalého mutanta. Mutáciami a ich skúmaním je doslova posadnutý, pričom vďaka genetickej transformácii je schopný ovládať nielen telekinézu, manipuláciu s mysľou, regeneráciu a energetické projekcie, ale aj zmenu svojej či okopírovanie cudzej DNA, takže sa môže stať úplne hocikým. Všetky menované schopnosti v kombinácii s jeho intelektom spôsobili, že sa stal pre hrdinov X-Men jedným z najsilnejších nepriateľov. Tretieho Wolverina režíuje James Mangold (3:10 to Yuma, Walk the Line, The Wolverine) a premiéra je v týchto chvíľach naplánovaná na 3. marca 2017. Pre ďalšie informácie ohľadom snímky klikajte na vyššie vyznačené odkazy.

Domov
Zdieľať
Diskusia