Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2016, 18:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Mary Elizabeth Winstead z 10 Cloverfield Lane posilňuje obsadenie tretej série Farga. Akú postavu stvárni?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nadchádzajúca séria Farga je síce zahalená poriadne veľkým rúškom tajomstva, konečne však máme aspoň niekoľko informácií o obsadení a postavách.

O chystanej, už v poradí tretej sérii nesmierne obľúbeného seriálu s názvom Fargo, ktorého príbehy sú zasadené do prostredia rovnomennej kultovej záležitosti od bratov Coenovcov, stále veľa nevieme. Snáď iba toľko, že sa o ňu opäť postará showrunner Noah Hawley, zahrajú si v nej herci ako Carrie Coon (Gone Girl, seriál The Leftovers) či Ewan McGregor (Perfect Sense, Star Wars) a bude sa odohrávať niekoľko rokov po udalostiach zo série číslo jedna. Navyše sa vraj možno objavia aj niektoré známe postavy z predchádzajúcich epizód, no na informácie podobného charakteru si budeme musieť ešte počkať. Čím si však môžeme byť istý už teraz, je obsadenie novej hereckej posily, ktorou sa stala Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim vs. the World). Tá stvárni istú Nikki Swango, ľstivú a zvodnú ženu s vášňou pre kartovú hru menom bridž. Nedávno ju prepustili na podmienku a vždy má premyslený plán, ktorý ju posunie aspoň o jeden ťah pred súperov.

A pokiaľ vás zaujíma aj zvyšok obsadenia, tak vedzte, že z Carrie sa stane Gloria Burgle, šéfka polície Eden Valley, čerstvo rozvedená matka a zároveň aj praktická žena, ktorá sa usilovne snaží pochopiť nový svet okolo nej. Ľudia majú totiž oveľa bližší vzťah k svojim telefónom, než k ostatným bytostiam nachádzajúcim sa priamo pred nimi. Čo sa Ewana týka, ten sa popasuje rovno s dvojrolou, pričom na seba vezme podobu bratov Emmita Stussyho a Raya Stussyho. Zatiaľ čo prvý je úspešným, príťažlivým a rodinne založeným realitným magnátom, ten druhý predstavuje skôr odstrašujúci príklad. Ray je síce mladší, má však problémy s plešatením, nadváhou a obviňuje Emmita za svoje nešťastie. Postavy sú zaujímavé, ich predstavitelia sympatickí a nám už v tejto chvíli neostáva nič iné, iba dúfať v čo najskoršie novinky. Tešíte sa na nadchádzajúcu tretiu sériu?

Ewan McGregor a Carrie Coon

Mary Elizabeth Winstead z 10 Cloverfield Lane posilňuje obsadenie tretej série Farga. Akú postavu stvárni?
Zdroj: GettyImages/skyatlantic.sky.it
Domov
Zdieľať
Diskusia