Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2016, 7:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kontroverzný komik Sacha Baron Cohen si zahrá hlavnú úlohu v americkom remaku dánskeho hitu Klown

FILMY A SERIÁLY SACHA BARON COHEN
Uložiť Uložené

Odkladaný remake sa začal dávať do pohybu.

Dánsky film Klown z roku 2010 ste asi nevideli. Vo svojej rodnej zemi je však veľmi obľúbený a na jeho motívy vznikol aj úspešný sitcom. Hollywood už viackrát potvrdil, že ak je niečo úspešné v zahraničí, treba okamžite ukuchtiť americký remake. A inak tomu nebude ani teraz. V americkej verzii si hlavnú úlohu strihne komik Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno). O možnosti remaku sa hovorilo už v roku 2012, vtedy sa do hlavnej úlohy počítalo s Dannym McBrideom, pričom produkovať mal Todd Phillips.

Kontroverzný komik Sacha Baron Cohen si zahrá hlavnú úlohu v americkom remaku dánskeho hitu Klown
Zdroj: Sony Pictures Entertainment

Príbeh sa mal verne držať dánskej predlohy. Aby hlavný hrdina svojej priateľke dokázal, že je schopný vychovávať dieťa, je prinútený vziať si na víkend jej 13-ročného syna a zúčastniť sa s ním na divokom výlete na kanoe. Nevinný výlet sa však trochu zvrhne. Pôvodný film sa v roku 2015 dočkal aj sequelu s názvom Klown Forever a zahrala si v ňom aj Cohenova manželka Isla Fisher. Remake bude produkovať Annapurna Pictures a Four By Two. Sacha Baron Cohen bude tiež pôsobiť ako jeden z producentov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia