Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2016, 19:22
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Simon Pegg už pracuje na scenári pre Star Trek 4

FILMY A SERIÁLY STAR TREK 4
Uložiť Uložené

O štvrtom filme série Star Trek sme vás už informovali. Posúva sa projekt ďalej?

Ešte pred týmto letom to s filmovou sériou Star Treku vyzeralo celkom neurčito. Tretí diel padol do rúk režiséra Justina Lina a už z prvých trailerov sme vedeli vyčítať, že pôjde o trochu odlišný štýl oproti prvým dvom snímkam. Lin to napokon zvládol bravúrne a v období temných blockbusterov priniesol čosi ľahšie stráviteľnejšie, farebnejšie a zábavnejšie. Star Trek: Beyond si pri 185 miliónovom rozpočte zarobil takmer 346 miliónov. Pre štúdiá to veľmi plusová hodnota nie je, čo vyvolalo otázku, ako to bude so sériou ďalej. My sme vás už stihli informovať, že sa štvorky naozaj dočkáme a dnes k tejto infomácii vieme dodať, že Simon Pegg dosť pravdepodobne začal pracovať na scénári. Na svoj twitter totiž zavesil fotku s Dougom Jungom, s ktorým napísal Beyond. Nič však nemôžeme oficiálne potvrdiť. Určite budeme radi, ak si obaja svoje tvorcovské úlohy zopakujú.

Pegg mal v posledných mesiacoch veľa práce so Spielbergovým Ready Player One a Jung si na krk zobral ďalší spin-off Cloverfieldu s názvom God Particle. Nuž, ťažko hovoriť, kedy štvorku uvidíme na plátnach kín. Zatiaľ sa k nej neupísal žiaden režisér a všetko je len na začiatku dlhokánskej cesty. 

Domov
Zdieľať
Diskusia